Articles

Despre noi

User Rating:  / 1
PoorBest 

"Daca nu schimbi nimic, nimic nu se va schimba"

Societatea comerciala  Dinamic Instal Electro Serv S.R.L. – Bucuresti , este infiintata in anul 2008 si a avut la baza activitatii sale o importanta experienta tehnica  acumulata de-a lungul anilor de catre o echipa de tehnicieni profesionisti, specializata in mentenanta si preventie tehnica  pe de o parte si  administrativa si logistica  pe de alta parte.
         
In momentul de fata societatea  va propune un concept care nu este neaparat nou dar este relativ putin implementat in domeniul mentenantei si administrarii cladirilor in general.

Prin natura solicitarilor anterioare societatea noastra a dezvoltat un departament   special dedicat oferirii  de servicii specifice de intretinere curenta si interventii accidentale  specific   domeniului medical, aceste servicii fiind extreme de riguroase si de eficiente pentru necesitatile absolut stringente ale acestuia.
          
Conceptul nou pe care se bazeaza oferta noastra il reprezinta unicitatea furnizorului tehnic si administrativ in care SC Dinamic Instal Electro Serv preia in numele sau dar pentru dvs toate serviciile de intretinere tehnica si adminsitrativa  pe care oricum trebuie sa le gestionati prin simpla functionare  a societatii dumneavoastra.
         
Oferta noastra se adreseaza in mod specific cladirilor cu destinatie rezidentiala sau de birouri, celor cu destinatie hoteliera si show-room, depozitelor si spatiilor de productie si IN MOD SPECIAL CLADIRILOR CU DESTINATIE MEDICALA – SPITALE, POLICLINICI, LABORATOARE, SPATII ADMINISTRATIVE MEDICALE.

 

Contact

Tel: 0720.050.060

Fax: 031.803.7470

office@administrare-cladire.ro

Head Office:

Str. Plt.Ion Nedelcu, nr. 17, sector 3

 

Top25.ro