Case modulare din lemn

User Rating:  / 0
PoorBest 

Un nou kit de casa modulara va oferi proprietarilor un nou mod de a-si construi casele. In locul unei fundatii tipice, casa va avea o fundatie redusa la minim si, acolo unde terenul nu este plat, va sta pe picioarele sale, mai exact pe un sistem de suporti care vor pastra echilibrul casei.

“Este mai usor de instalat cu o fundatie minim, pentru ca evident implica mai putina constructie,” spune designerul Sam Booth, fondatorul campaniei scotiene ECHO. “Daca terenul se afla pe o zona in panta, nu este nevoie sa veniti cu un buldozer pentru a nivela terenul; doar extindeti picioarele casei. Daca aveti un camp de flori, ele pot continua sa creasca sub cladire.”

Modulele care compun casa sunt construite si finisate inainte de a fi instalate, incluzand totul de la bucatarie la sistemul de iluminat. Apoi sunt transportate la locatia de instalare. Sistemul modular poate fi folosit cu un singur modul pentru un birou in spatele curtii sau o cabina de vacanta sau pot fi adaugate mai multe module pentru a face o casa permanenta. Fiecare modul are 30 de metri lungime.  Se pot adauga cate module se doreste oricand se doreste, permitand astfel dezvoltarea ulterioara, in orice configuratie, iar peretii despartitori pot fi scosi pentru a face o noua configuratie interna.

Panourile solare de pe acoperis permit casei sa fie independenta energetic. Pentru ca modulele nu sunt mari, nu necesita multa energie, permitand totusi aproape tot confortul caselor clasice. Kit-ul este construit din materiale locale pe cat posibil, incluzand izolarea cu lana de oaie scotiana si pereti facuti din lemn.

Sursa: Inhabitat.ro

 

Contact

Tel: 0720.050.060

Fax: 031.803.7470

office@administrare-cladire.ro

Head Office:

Str. Plt.Ion Nedelcu, nr. 17, sector 3

 

Top25.ro